Biografie Sjeng Verstappen

Sjeng Verstappen begon al op zeer jonge leeftijd met het playbacken van diverse artiesten. Zijn grote idolen uit die tijd waren o.a. Shakin' Stevens en Lionel Ritchie
Op een gegeven moment ging hij live zingen. En dat dit niet helemaal zonder succes was bewijzen wel zijn tournee met de destijds befaamde SKY-TRUCK, optredens in Duitsland en de Duitse T.V. Ook won hij in totaal meer dan 50 talentenjachten.

Na een aantal jaren had Sjeng genoeg van deze talentenjachten en besloot om alleen nog optredens te geven die niets met wedstrijden te maken hadden. In 1993 trad hij voor de eerste keer op in het voorprogramma van Lee Towers. En hier bleef het niet bij, want tegenwoordig kan hij optredens op zijn lijstje bijschrijven met Corrie Konings, Andre Hazes, Rene Froger, Lee Towers en vele andere Nederlandse artiesten.
Tegenwoordig staat de naam Sjeng Verstappen garant voor een avond kwaliteit én gezelligheid. Een mengelmoes van Engels- en Hollandstalige nummers zorgen ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt. Up-tempo nummers van Lee Towers, prachtige ballads van Rene Froger, maar ook gezellige Hollandstalige nummers van Frans Bauer en de bekende aprés-ski meezingers zorgen voor een perfecte sfeer op uw feest of evenement.
Het is niet voor niets dat Sjeng Verstappen zeer vaak wordt teruggevraagd én een veelgevraagde zanger is in voorprogramma's van de bekende Nederlandse topartiesten.

De volgende geluidsdragers met daarop nummer(s) van Sjeng Verstappen zijn verschenen.

18 jaar was ik toen ik deze cassette opnam. In die tijd had je nog geen CD's en LP's waren te duur voor me. Daarom koos ik voor een cassette. Het is er ééntje geworden met alleen maar engelstalige nummers.
In 1995 werd ik gevraagd om samen met personeel van de gevangenis "Nieuw Vosseveld" het nummer "You'll never walk alone" te zingen. Dit nummer is toen verschenen op de CD "Vosseveld, anders dan normaal.

In 1995 moest het er maar een keertje van komen. Mijn eerste eigen CD. Ik heb er bewust voor gekozen om heel andere nummers op deze CD te zetten als mensen van mij gewend waren. Als je deze CD wilt bestellen, kan dit per email.
In 1997 kwam mijn eerste single uit: "Ik droom van Tatjana". De tekst van dit nummer is geschreven door mijn vaste geluidsman Theo van Alebeek. Dit nummer heb ik 2 keer op TV mogen zingen. Een echte hit werd het helaas niet. De single werd uitgebracht door TELSTAR onder nummer TSCD 5108-3

De best verkochte carnavals-cd van 1997 was de CD "14 x Knotsgek + 4 gouwe ouwe extra".  Op die CD mijn single "Ik droom van Tatjana". De CD is uitgebracht door TELSTAR onder nummer TCD 100.853-2